Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konstigt

Konstigt…

Jag känner dig inte ordentligt.
Men ändå så känns det bara så rätt.
Hjärtat mitt har hittat ”hem”,
Det slår extra när jag tänker på dig,
Ser en bild av dig och självklart när jag
Fått haft dig jämte mig!
Jag är en känslomänniska som
Överraskats av känslor fyllda med kärlek.
Och det när jag som minst sökte den…
Kan du förklara det för mig?




Fri vers av hjortfot
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-10-30 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot