Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi möts...

Vi möts…

Jag kysser din panna för att
sen fortsätta ner mot dina läppar.
Där fastnar vi i en kavalkad av kyssar.
Det är underbart, det var ju så länge sen sist nu.
Nu måste jag släppa taget om dig, backa lite…
Backa lite för att kunna titta på hela dig.
Jag kommer in i din famn igen och
jag överöser dig med mina pussar och kramar.
Hoppas bara att du förstår att jag Älskar dig.
Och ibland alldeles för mycket känns det som,
med tanke på att vi inte känner varandra riktigt än…
Men på något underligt, underbart sätt så känns det helt rätt




Fri vers av hjortfot
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-10-31 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot