Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattuggla eller Uppe med tuppen


Jag är Nattuggla!

Undrar nyfiket:

Vad är du?




Övriga genrer av eva m h
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-30 01:03



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag är en FISK..bara..morgonpigg...piggvar..kanske..hihi
2007-10-31

  Anjeska
Jag är en \"tuppuggla\". Uppe med tuppen och ugglar om natten. Hm undras när jag sover...
2007-10-30

  Darkness
Jag är en Rugguggla, som flaxar runt i nattens mörker. =)
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

eva m h