Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en trånad erotiku


Jag ger dig min morgon...

Solstrålar varma

genom skitigt sovrumsglas

 

kopulerar vi




Bunden vers (Haiku) av fillatelli
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-30 12:08



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
nej jag är för skadad
av Torsk på Tallin
så jag får helt andta bilder
i huvudet av denna haha
2007-10-30

  Catrin
De där smutsiga fönstren säger så mycket om vad som är viktigt i livet om möjligheten att älska finns då bör man ta den : )) Härlig text!!
2007-10-30

    Nattviol
..jag ger dig min dag

varma-sängkläder-mysigt
mornad närhet
som strålar

skit i fönstren - de får
nån annan tvätta!

; )
2007-10-30

  Lyckohäxan Enediel
Ah! Det där lät ju riktigt...nice ;)
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

fillatelli
fillatelli