Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta

Som om jag fick en kniv stucken i mitt hjärta
en sån smärtan som ändå inte går att bota
För den sitter för djupt och gör så ont..
Inget plåster lappar
Inget piller tröstar
Ingen kram värmer
Inga ord kan få mig att le..
För i mitt hjärta har du stuckigt in en kniv i




Fri vers av Dessie 35
Läst 705 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-04 17:18



Bookmark and Share


  aol
gick rakt till hjätat så stark poesi
2008-05-14

  Kent Love
Allt går över även smärtan...
2008-04-02

  Ronny Berk
en djupt berörande text som kraftfullt blottställer våndan i budskapet...
2007-11-06

    Issand.
väldigt svårt att dra ut sådana knivar
för dom syns inte

fint dikt
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Dessie 35
Dessie 35