Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver....

Dina ord
för att kunna läsa
Dina tankar
för jag kan inte tänka själv
Dina minnen
för jag vägrar att minnas
Din sympati
för min kropp förgör inte sig själv
Din åsikt
för jag har glömt bort vad jag vill
Din beröring
för det är just du kan styr mitt liv..
Du är just den som jag behöver.....




Fri vers av Dessie 35
Läst 614 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-28 21:15



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Fina rader som lyser av ömhet och frågande kärlek!
2008-04-29

  genni VIP
kärleksförklaring,fint skrivit...Kram
2008-04-28

  hjortfot
väldigt fin vännen...
Kram
2008-04-28

  Fånga dagen
fint någon som du håller av tror jag ?
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Dessie 35
Dessie 35