Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanna ord

Ord som bränner,ord som sårar,
klart som fan det kommer tårar,
en vacker saga som snabbt försvinner,
ett snabbt farväl och tårar som rinner,
munnen skrattar men hjärtat gråter,
du har gått din väg och kommer aldrig åter...










Fri vers av Dessie 35
Läst 646 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-08 22:46



Bookmark and Share


  Annette Andersson
sorg och läntan, skickligt poetat!
2008-08-10

  mjuk
Mitt i prick:)) Så är det och så känns det...Jättebra skrivet!!
2008-08-09

  Carola Zettergren
Smärtsamt om kärlek...snyggt rimmat!!!
2008-08-09

  Fånga dagen
Hej stark dikt
Jag har saknat dig på poeter :)

kram Anna-Karin
2008-08-08

  friheten
Väldig stark och bra skriven!
2008-08-08

  genni VIP
Sorgligt...., men vilket flyt i orden.
2008-08-08

  vinternatten
Mycket fin och den säger allt!
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Dessie 35
Dessie 35