Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MINA VÄNNER

Mina vänner de kan bejaka
och skärpa alla sinnen.
De delar gärna tankar,
drömmar och minnen.

De lyssnar och besvarar
och vågar alltid fråga.
Och när jag är rädd
kan de få mig att våga.

De står vid din sida
när livet är hårt.
Och de får mig att skratta
åt det som varit svårt.

Mina vänner bryr sig om mig
för de har mig kär.
Och de älskar att se mig
precis som jag är.




Fri vers av Dessie 35
Läst 620 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-22 12:26



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Det är det som kallas äkta vänner - dom ser dig som du är!
Mycket fint skrivet!
2008-11-08

  aol
just så jag gillar dej som du är fin livspoesi
2008-08-31

  hjortfot
Det är så sant vännen, vi älskar dig för den DU ÄR!!!
Kram
2008-08-25

  genni VIP
Känns som äkta vänskap, fint skrivet.
2008-08-22

  friheten
Du har tur, vänskap kan ibland vara det viktigaste i livet.
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Dessie 35
Dessie 35