Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan

Återigen är jag ensam
Lämnad utan dig min älskade

Återingen är jag ensam
lämnad utan din trygga famn

Återingen är jag ensam
lämnad oskyddad

Återigen är jag ensam
lämnad med min värsta fiende

Återingen är jag
ensam,oskyddad,otrygg
tillsammans med min värsta fiende...

RÄDSLAN




Fri vers av Dessie 35
Läst 687 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-06 13:18



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Mycket fint poetat om den värsta rädslan - den att vara rädd för själva känslan att vara rädd.
Texten griper tag i något dunkelt långt inne i mig... *applåd*
2008-05-06

  friheten
Mycker vacker beskrivning
Förstår din känsla
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Dessie 35
Dessie 35