Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duger inte

Jag duger inte som någons fru
är alltför okänslig och osjälviskt

Jag duger inte som någons mor
är alltför respektlös och känslig

Jag duger inte som någons vän
är alltför tystlåten och tråkig

Jag duger inte som någons arbetskompis
är alltför lydig och plikt trogen

Jag duger inte till något
vilka än mina egenskapar är, är dom endå bara fel

Varför andas jag fortfarande
när jag inte ens är värd luft,




Fri vers av Dessie 35
Läst 715 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-17 21:22



Bookmark and Share


  hjortfot
Du ÄR BRA på mycket vännen!
Och Du ÄR VÄRDEFULL för mig & många andra!
Kram <3
2012-11-22

  Annette Andersson
Stakt uttryckt och jag känner igen mig i stora delar... I grunden handlar det om att acceptera och tycka om sig själv.
2008-06-08

  Ronny Berk
så väl beskrivs känslan av utanförskap...duger gott som poesi och mellan raderna skymtar jag egenskaper av stort värde...ja...
2008-06-04

  genni VIP
du är inte alls tråkig och Du är MIN vän, Kram
2008-05-19

  charlotte hedendahl
Rak, stark och självutlämnande dikt som berör!
2008-05-18

  Carola Zettergren
Starkt poetat,om jobbiga känslor av att inte duga...visst kan det kännas så,men vad sjutton bara för att man inte passar in i mallen så är man inte värdelös för det...ja är säker på att du glömt ställena som du passar på och alla saker som du är bra på..
säkert är du väldigt duglig på många sätt!!!
2008-05-17

  friheten
Väldigt stark och rak dikt som känns in i hjärtat

Kram
2008-05-17

  aol
kraam för en utlämnande naken poesi som berörde mej
2008-05-17

  Fånga dagen
Det är klart du är värd massor
vem har sagt det till dig lyssna inte på sånt
Du är värdefull du är värd massor
KramAnna-Karin
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Dessie 35
Dessie 35