Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄR <3

Jag vandrade på en lång ,mörka stigar i grus
Jag famlade i mörker och sökt efter ljus
Mina fötter har fått sår
Mitt hjärta är fullt av hål.
Jag sökte kärleken någonstans
Men visste aldrig var den fanns
Men den stod framför mig
Nu vet jag att jag älskar bara dig!!!




Fri vers av Dessie 35
Läst 614 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-12 12:54



Bookmark and Share


  aol
så vackert
2008-08-31

  Annette Andersson
Vackert!
2008-06-08

  hjortfot
Underbart!!!!
2008-05-26

  charlotte hedendahl
Väldigt vackert!
2008-05-12

  friheten
Väldig fin
2008-05-12

  Fånga dagen
underbart
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Dessie 35
Dessie 35