Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden


Känner du igen den?
Som brinnande eld i hjärtat
Som ett bödande sår i din själ
Så tungt att bära
och innerligt hatad
Som ett öppna sår som aldrig läker
Ditt hjärta blir mindre och mindre










Fri vers av Dessie 35
Läst 594 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-06 22:02



Bookmark and Share


  friheten
Vem skulle inte känna igen den saknaden som ibland är outhärdlig.
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Dessie 35
Dessie 35