Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut`?

När inte din blick
längre talar kärleksord
När inte din beröring
är lika varma och lycklig
som förut,
När möterna känns
tvingade,
och allting verkar så mycket viktigare än oss
är det över då?




Fri vers av Dessie 35
Läst 582 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-22 13:42



Bookmark and Share


  aol
då är det över sorgligt
2008-08-30

  Ronny Berk
den väl formulerade frågan visa väl på känslan av ensamheten i tvåsamheten...
2008-04-28

  genni VIP
det här blev tungt....
2008-04-23

  Fånga dagen
sorgligt hoppas allt blir bra
Anna-Karin
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Dessie 35
Dessie 35