Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske en tjuvlyssning på en buss....tror jag...


I VÄNTAN PÅ EN REGNPROMENAD

Jag hörde om
en kvinna
vars enda önskan var
att hennes käresta
skulle säga:

-Älskling ska vi ta
en promenad i regnet?

Efter lång väntan i tystnad
gick hon ensam

Jag mötte henne
precis när solen
jagade undan molnen....




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-31 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth