Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

John - del 2

Min saknad är satt i imperfekt.
Syns inte och finns inte men på det bästa av sätt.

Vi är
du-och-jag.




Fri vers av StGeorge
Läst 188 gånger
Publicerad 2007-10-31 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StGeorge