Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De borttappade nycklars rum

bortappad nyckel 
till inre rum
nycklar till rum
jag glömde fanns

återfanns

håll min hand
vågar inte
så länge sen

spökar det

knarrande
i trotsiga lås
gångjärn gnisslar
kraftig stomme

öppnar sakta
stilla solstråle
slår emot
lätt rörigt rum


befriande....





Fri vers av fillatelli
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-31 10:35



Bookmark and Share


  sol
ojsan du har ju skrivit MASSOR
gillade den här rubriken! och följden - tolkar som jag vill
ska vika tvätt nu :)
2007-11-08

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag tycker den här är helt underbar..Bokmärker..
2007-11-06

  Lyckohäxan Enediel
Så tjusigt du skriver :)
Lite 5-56 och en ficklampa...så försvinner det läskiga...

Gillar dessa rader...toppendiktat!
2007-10-31

    eva m h
Gillar din upptäcktdikt!
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

fillatelli
fillatelli