Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du..

Du leder mig in på förhoppningarnas stig...
Led mig rätt...

Du har intagit mitt hjärta...
Krossa det inte...

Du har satt mina känslor i svaj...
Lek inte med dem...

Du har fått mig att öppna mig för dig...
Låt mig så få fortsätta...




Fri vers av hjortfot
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-01 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot