Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du ha mig?

Jag är förhäxad av dig
Vem är du?

Jag är förförd av dig
Hur gör du?

Jag är förälskad i dig
Vill du ha mig?




Fri vers av hjortfot
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-01 10:23



Bookmark and Share


  Dessie 35
Zuper <3 Den är såååååååå ärlig,,,
2007-11-01

  Mats Henricson
Tilltalande och självutlämnande....
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot