Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var det kärlek?? neee jag tror väl inte det!


Tom & innehållslös

HUR KAN NÅGON

TÖMMA EN SÅ

PÅ ALLT SOM VAR SÅ FINT

PÅ KÄRLEKEN

PÅ KÄNSLORNA

PÅ EMPATIN

PÅ FÖRTROENDET

PÅ ALLT

PRECIS

ALLT!

HUR KAN MAN HELT PLÖTSLIGT

UPPLEVA NÅGON SÅ TOM

OCH SÅ INNEHÅLLSLÖS

SOM JAG UPPLEVER HONOM?

HAN ÄR SOM EN URDRUCKEN ÖLBURK

HOPKNÖLAD OCH BUCKLIG

INTE ENS VÄRD ATT PANTAS.




Fri vers av NågonAnnans
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-01 00:00



Bookmark and Share


  anoonym
\"Inte ens värd att pantas\"

Den var bäst ;)
2007-12-17

    BABYSTAR
Kärleken förstör.
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans