Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Narcissus

 

Sjön stilla spegelblank

håller kvar
din bild

ur den växer
en näckros

den blir din
att älska

i dubbla speglingens land




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 461 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2007-11-01 09:49



Bookmark and Share


  glittertindra
oj, så otroligt vacker... :)
2007-11-01

    wilja
så vacker. en ren kärleksreflektion.
2007-11-01

  aol
så vackert du bara kan maria
2007-11-01

  Catrin
Så vackert...
Undrar kanske varför din radbrytning ser ut som den gör, kanske layouten kunde gjorts lite mer tilltalande, bara en tanke...
2007-11-01

  Dilsewat
Vem älskar vem egentligen?
2007-11-01

  Patrick K
wonderful! :)
2007-11-01

  devilsangel
Vilka härliga bilder du framkallar här. Jag älskar näckrosor!
2007-11-01

  Last Word Spoken
Ja, verkligen snyggt!

Speciellt sista raden,
\"i dubbla speglingens land\"!
2007-11-01

    personan
fin!!
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund