Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bumerang





Älskar man livet
finner man alltid
en utgång och
en ingång




Övriga genrer av Bim
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-01 14:28



Bookmark and Share


  sister mary
Fyndig rubrik och kärnfull text! Bra förhållningssätt att ta med sig på livsvandringen...
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Bim