Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hon sa: Mina tankar kysser molnkanterna.....

Kan man nåt annat än smälta.



KVINNAN SOM KLÄR SÅ BRA I ORD

Min kvinna
är vacker
så vacker en kvinna kan bli

Hon klär sig till fest
i en klänning
gjord av ord

Hon värmer dem
varsamt
mellan sina bröst
vaggar dem långsamt

Det är när
hon klär av sig naken
som orden
förvandlas till dikter

Jag läser
dem
om och om igen.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 356 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-02 15:43



Bookmark and Share


  aol
vacker poesi sm berör mig ända i i hjärtat
2008-04-02

  Betlehemsstjärnan VIP
men...jag bara står handlös o ordlös när jag läser dina ord..
Vackert!!//B
2007-11-02

  Michaela Dutius
Vilken kärleksdikt...du målar verkligen med ord.
2007-11-02

  Catrin
Vackert poetat om kvinnan som är dig så kär... orden livnär sig på kärlek. Bokmärker så klart!!
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth