Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en god vän... Jag skulle kunna tänka mig att det är hennes tankar...


Känner av



fingrar av det skiraste glas

känner av

våra känslor vårt innersta

är det starkt nog att vara

är det sant nog att bli

vad som var oss kan bli vi




Fri vers av sunnanvind
Läst 381 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-11-02 21:25



Bookmark and Share


  issac.a.m
Underbart..
2007-11-03

  Ronny Berk
så känslosamt och finstämt om vänskap och förhoppningar...ja...
2007-11-03

    Maria Malm
Försiktigt trevande, varm och ömt.
2007-11-03

  Leif Furstedt
Varma ord, vackert.
2007-11-03

  Laertes
vackert....!
2007-11-02

  nettizen
Skrivet i starka ord i mjuk formulering....
visst är det väl så
det som är starkt nog att existera
är också starkt nog att överleva och utvecklas
2007-11-02

  Lars Granlöf
Var en av oss...
De blir er
Fint och annorlunda mjukt
2007-11-02

  devilsangel
Fint och hoppfullt...men ibland kan det aldrig bli...Och vem vet om man ens vill??
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind