Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknar dig ännu...

Alldeles nyss var du här.
Men nu kommer du aldrig mer.

Gud vad jag saknar dig...

Varför slets du bort från mig så där?
Det var orätt & onödigt, eller?!

– saknar dig ännu!




Fri vers av hjortfot
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-03 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot