Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idolsnack

Idol 2007

Varför är Evelina ute?

Varför är Marie så stirrig?

Varför har mattias två stora larver över ögonen?

Varför är inte Amanda och Daniel redan stjärnor?

och Varför hittar inte christoffer hårsaxen!?

 

 

Jenny S ROSberg 2 november 2007




Övriga genrer av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-02 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*