Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du kan inte förneka din egen skapelse hur länge som helst… ”So it was written and so it will be done!”


En dag


En dag kommer du att lyfta mig rakt upp mot himlen,
såsom du en gång gjorde
En dag tar du steget ut ur spegeln utan att jag blir förblindad
En dag kommer vi att dansa den där dansen,
som vi bara dansat på avstånd,
men med ögonen fästa vid varandra
En dag rider vi fram över ängarna med kärlekens höjda svärd,
såsom vi gjorde en gång för länge sedan
En dag målar vi samma tavla med varsin pensel,
och skapar storverk
En dag tvättar du mina fötter medan jag smörjer dina sår

Den dagen vet du men inte jag
Men den dagen kommer…
Jag lovar…




Övriga genrer av Carola Jeryd
Läst 424 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-03 12:10



Bookmark and Share


  KristinaE
.. härligt - att se fram emot just den dagen!
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för