Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville ge dig stjärnorna

Jag ville ge dig stjärnorna,
men så högt kunde jag ej nå.
Inte ens när jag ställde mig på tå.
Jag ville ge dig havet,
men det fick inte plats i min ficka.
Inte ens den minsta pölen jag hitta.
Jag ville ge dig musiken,
men tonarna kunde jag inte ta på.
Inte ens var jag närapå.
Jag ville ge dig Mona-Lisas leende,
men det gick inte att ta loss.
Inte ens slå bort det med en kloss.
Jag ville ge dig solen,
men den var för het.
Inte ens kunde jag ta mig utanför våran planet.
Jag ville ge dig allt och lite till,
men jag misslyckades totalt.
Inte ens kunde jag ifall jag gav betalt...
Men så kom jag på att jag kan ge dig något mera.
Något du inte kan reklamera.
Jag ger dig mitt hjärta.




Fri vers av S.N.
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-03 21:30



Bookmark and Share


    snöö
Du gav bort det finaste. Vackert skrivet.
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

S.N.
S.N.