Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära

Att ligga tätt nära dig.
Veta att du är den ända för mig.
Känna din puls slå.
Säg att du aldrig tänker gå.
Höra dina djupa andetag
Försiktigt följa dina ansiktsdrag.
Din lukt fyller mitt sinne.
Men det är blott ett minne.
Fast minnet det består.
Lindrar både tårar och sår.
Du är underbar och helt unik.
Du är fantastik och sagolik.
Du är vacker och explosiv.
Du är allt, du är mitt liv.




Fri vers av S.N.
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-03 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.N.
S.N.