Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi slår tillbaka på terrorister

I vintersnön byggde vi vår atombomb
för att senare släppa den över alla
hjertterrorister som har totalsplittrat våra hjertan.
och, vi grät när vi firade över några flaskor rosa champange




Fri vers av Poesifjolla
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-11-03 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesifjolla
Poesifjolla