Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan

Där står hon
Hon står där i väntan på att, livet ska börja
Där sitter hon
Hon sitter där i väntan på att, det förflutna dölja
Där går hon
Hon går där i väntan på att , fälla en tår
Där springer hon
Hon springer där i väntan på att, läka sina inre sår
Där ligger hon
Hon ligger där i väntan på att, döden ska komma ikapp
Där sover hon
Hon sover där i väntan på att, livet ska hinna ifatt

Där... Där är ljuset hon inte trodde fanns
Där... Där är hoppet nära tillhands
Där... Där är kärleken i evighet
Där... Där är Han... I närhet...




Fri vers av S.N.
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-04 01:51



Bookmark and Share


    Brell
Alltid en väntan på något...förunderligt nog.
Bra skrivet!
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

S.N.
S.N.