Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var är fröken mörk


fröken mörk lipade åt mannen bakom disken
hon stack även tummarna i öronen
och vinkade med händerna

men han ignorerade henne totalt

kanske var det så
att han inte ens såg henne
kanske

var det idag hon dog




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-04 10:48



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Snyggt med
dramatiskt slut
2007-11-04

    Maria Malm
Ja, vad kan inte både stora och små göra, för att bli sedda.
2007-11-04

  Anna H
Det är lite vi vet om människorna runt omkring, de små och de stora... Jag tycker att du fångar det bra här. Din text väcker en del tankar om hur man behandlar andra i sin omgivning. Tack för det!
2007-11-04

  Anders P VIP
vad gör man inte för att bli bekräftad och vilket trauma det är att trots detta inte få bekräftelse.
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP