Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är fulast:död eller liv?

jag kan finna meningen om jag får gräva i dina tarmar,de kan säkert värma en frusen själ

sov i min livmoder,jag lovar att vakta och om någon stör din sömn ska jag döda oss båda

bit sönder min aorta med dina tänder,riv sönder mina lungor med dina klor

som en tjuv om natten ska jag smyga in i dina tankar och stjäla det som tillhör mig


kommer du sakna mig mycket när jag försvinner?


jag ska rädda dig från världens alla monster,
det är människorna som är skrämmande

och tillsammans ska vi flyga nerför stupet




Fri vers av soulmate_
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-04 16:02



Bookmark and Share


  JamesDean VIP
I like!
2007-11-05

  Nems
:D
tack ( \"tar åt mig \" ;P )

snyggt skriven
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

soulmate_
soulmate_