Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg mig det

Vad vill du ha?
Säg mig det.
Vad vill du ge?
Säg mig det.
Vad ska vi göra?
Säg mig det.
Vad är meningen med det vi håller på med?
Säg mig det!


/Mikael Haaparanta




Fri vers av Sadhistory
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-11-04 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sadhistory
Sadhistory