Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jonathan Persson is steling poetry


Facebook is...

Gustav Almestad is cancelling this sunday show.

Astrid Askberger is hemma och göttar mej...

Karolina Pehrsson is trying to write an excellent personal letter - in english!
Help please!

Jonas Hägglund is undrar över normalfördelningen.

Klara Mau is very much in love.

Stephane Charpentier is ???

Helena Fagerström is picking up the pieces...

Manna Kamio-Badiella is going back to bed.

Maria Justina Kanflo is ledig i morgon!

Olle Zeta is stor besvikelse.

Jim Thorell is life is life.

Gabrielle Archer is having a lazy day.

Kerstin Åhlund is härligt med söndagar!

Ann Wikner is pluggar inför tentan.

Anna Söderström Rådström is kelsjuk. Softar med bäbisen.

Linus Eklow is influensad.

Sara Franceschi is anna ternheim.

Julia Willén is anders is stefan is johan.

Therese Johansson is stupid.

Malin Mattebo is 200:-.

Nawras Sager is ORDEN LEKER BRODERN OMKULL.

Alexander Persson is in dead mans smoke.

Josefin Larson is in love with Italy.

Martin Forsberg is not not not not not not.

Stina Nyberg is i malmö.

Sofie Kindahl is If I can\'t dance to it, it\'s not my revolution!

Hanna Hellquist is med LolBoben!

Mirza Hadziresic is sleeping a lot according to the family...???

Hannes Lidén is grindin like a king.

Anna-Karin Löwgren is leaving for Storstan!

Elisabeth Marjanovic Cronvall is 11kg på axeln och jag känner mig en aning
sne.

Henke Wermelin is left of Mr Jett.

Måns Berthas is in conflict with the buzzard...

Sanna Nilsson is party all week.

Daniel Näslund is jobbing för tidiga mornar.

Linnea Lindqvist is fabulous.

Daniel Öun is in it to win it.. Missa inte klubb Sound Villa på fredag Stadshuset
S-vall!!!

Henric Wallmark is chokladfondang.

Kajsa Apel is on her way to sundsvall.

Sverker Norberg is 1 day away.

Hannes Rutqvist is drinking even though he really should be studying. Always
the same...

Daniel Waardal is preparing to answer everything. The antisocial days may
have finally come to an end. Please expect an answer of your mail/wall
message etc. within a few days.


Niklas Nilkrokodil is Hiro Nakamura!

Tore Sidung is hemma igen...

Andreas Fornell is at work.

Erika Louise Pehrsson is =).

Laura Munteanu is looking for a new job.

Erik Berglin is working.




Fri vers av Jonathan Mattebo Persson
Läst 2073 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-05 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Mattebo Persson
Jonathan Mattebo Persson