Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu har jag gett upp det där med lycklig framtid

Att allt kommer få ett lyckligt slut
Vad ska man göra när sanden i timmglaset runnit ut?
Vart ska man ta vägen när skratten är borta?
Vart ska man ta vägen när tårarna inte går att stoppa...?
Kommer allting att bli bra igen
Kommer du igen min förlorade vän...?
Kommer det en dag då rosor kommer växa fritt
Eller kommer det förbli svart/vitt...
Om man ångrar det som skett
Om man insett att det inte va rätt...
Får man då en extra chans
Att få allt tillbaka i balans...?
Eller är det redan försent att få tillbaka det liv
Det livet med en framtid...




Fri vers av S.N.
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-05 00:32



Bookmark and Share


    JJ VIP
Ja vad vet man om framtiden... Lite annorlunda skrivet men för den skull bra! Mvh. JJ.
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

S.N.
S.N.