Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett krossat hjärta

Du krossade mitt hjärta
utan att bry dig om det.
Du skiter i mig,
vilket jag aldrig trodde
Det behövdes inte mycket,
för att inse att du inte gillade mig.
För dig är jag som alla andra.
Någon du gillar i 5 minuter
och jag fattar inte hur jag någonsin kunde tro något annat…




Fri vers av Smurvelmurvelsmurfen
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-11-05 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurvelmurvelsmurfen