Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstverk av Salvador Dali

 

 

I hettan smälter nyckelbenen och tiden

likt i Salvador Dali´s applåderade konstverk

Tillbaka till ritbordet med mänskligheten!

Ropar modern

 

Vi slaknar, slaknar likt en penis efter sin sexuella presentation

Inuti ett brinnande hus slår mitt hjärta tidens slag, innan det dör ut

Men mina tummar och mina pekfingrar

värker av kyla

Mellan snöflingorna ser du hur jag tar

hammaren och slår sönder mina tummar och

mina pekfingrar

Du står alldeles tyst

Yttrar inte ett ord

En brinnande käft, och DU yttrar inte ett ord!

 

Mina händer knäpper sig bön och blodet forsar

stänker likt solstrålat regn över ditt anlete

Jag står på knä inför kamratskapen vi kanske

en gång delat

 

Du står alldeles tyst

 

Och jag kan inte låta mig själv vila innan jag frågat dig

Med blodigt fäktande stumpar till händer

 

Ser du mig?!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-05 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*