Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i en annan stad


i en annan stad sitter en man av muskler
bakom låsta dörrar och svarta galler
han väntar på ett annorlunda liv
med hjälp av mediciner




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 313 gånger
Publicerad 2005-05-04 11:32



Bookmark and Share


    carimba
Vilken vinst att dela upp den i flera små, det blir lättare att ta till sig det du vill belysa när det kommer i delar. Den här har en skön inbyggd ironi
2005-05-04

  Fredrik82
älska texten.... får mig att tänka på Dr. Jekyll och Mr. Hyde
2005-05-04

  Myself
tur att det finns hjälp att få.bra skrivet.
2005-05-04

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Hihi! :D

Och här har vi en dikt som, i sin ensamhet, är mycket stark, och mycket bra :)
2005-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP