Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar...

En tår rinner sakta ner
det blir bara fler och fler.
Tårarna rinner i strömmar,
som inte ens i de vildaste drömmar
ska finnas kvar,
i en tjej som har mycket som andra inte har.
Det rinner blod nerför hennes rygg,
och hon är långt ifrån trygg.
Där hon borde vara säker,
finns sår som aldrig läker.
Många tårar rinner ner
och det blir bara fler och fler.




Fri vers av Smurvelmurvelsmurfen
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-05 16:19



Bookmark and Share


  Just Emotions
stark text.. gillas skarpt*
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Smurvelmurvelsmurfen