Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig all världens tid och jag skulle tillbrina varje sekund vid din sida

tusen spikvassa nålar förlorade sin plats
föll ner i någon annans hjärta
medan våra bröstkorgar höjs och sänks i samma hastiga takt
medan smutsiga ord blir rena
och medan vi upptäcker
varje kroppsdel med äventyrslystna fingertoppar

Ett stenras skedde och dem föll rakt ner
i någon annans obalanserade famn
medan vi kyssar våra läppar såriga av längtan
medan vi visar vår kärlek för världen att beskåda
medan jag biter dig av hunger
efter mer
mer
tid med dig




Fri vers av Fantasioffer
Läst 439 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-08 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fantasioffer