Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat bars.....

Jag lät dig komma in.

Jag lät dig försöka förstå

 

Jag lämnade mitt hjärta

att bäras i dina händer.

 

Så skör är kärleken

att jag får bära den varsamt. 

 

Klamrar jag mig fast

så sipprar den ut.

 

Mellan mina fingrar

och utplånas.

 

 

Hjärtat måste bäras

varsamt.

Mycket varsamt.

 

Med värme och fasthet

ska hjärtat hållas.

Men ändå låta det andas.

 

Ett hjärta utan syre

slutar slå.

Så släpp lite så kan det

fortsätta gå. 

 




Fri vers av Fanny2
Läst 391 gånger
Publicerad 2007-11-05 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fanny2
Fanny2