Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.k...ä....r.

 

 

Urgröpta hjärtan

Innestängd där

istappar dimmar svärtan

Frysrummet är stängt, fast

utan nyckel, instängd

med en vettvilling

Fast i kylan med

en galning

 

Förälskad & kär

 

 

 

In love

Hollowed out hearts

Trapped  where

Mist from icicles fogs the blackness

The freezing room is closed, trapped

without a kee, trapped

to a crazy hollow face

Trapped in the cold with mad man

 

Dearing and in love




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-14 05:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*