Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

 

Drömmar flätar samman döda multnade rosor, till

de levande drömmande

 

En teckning på min rygg skapas

trevande

Smärtan när nålen sticker hål på min hud är

levande

 

Dröm

Dröm kära barn dröm

sträck ut tungan i snöfallet

smaka på dödsfallet

små skinnflagor från änglar

små fjun från deras vita små huvuden

fånga dem

 

Andas in dimman

trevande andedräktsmoln från fjärran gömda

omfamna det drömda

där du kan leva utan att någonsin leva

där du kan dö utan att någonsin dö

där världen är som den borde

innan all snö blir till tö

och änglarna lämnar oss

igen

 

Så dröm kära barn dröm

Glöm bara glöm, det du lämnat kvar

Om du önskar dig jul dröm om jul

om du så bor ett fallande skjul

låt drömmen göra dig över lycklig

Om du önskar dig lycka dröm om det som gör dig lycklig

 

Om du önskar dig kärlek

Min vän, dröm då, om

kärlek




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-06 05:18



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så drömriktigt andas din poesi under dimmor som lättar; ser den ljusheta längtans som i uppfyllan...ja...
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*