Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adressändring




Tills vidare
bor jag i synvillan

en trappa upp från kanten


av universum

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Jessica Ebbesson
Läst 756 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-11-06 12:06



Bookmark and Share


  HQ
En vacker text som samtidigt känns väldigt genomtänkt
2007-12-28

  Ulf Lagerholm
av någon anledning har jag missat
denna text -

den är fantastisk
kreativ med ett
poetiskt djup

tack för
2007-11-21

  Cris
Häftigt!!! jag kommer och hälsar på.
2007-11-08

  Hans w-art Westlund VIP
ok jag noterar i adressboken och bokmärker den så jag vet var jag kan finna dig.. du.. kolla runt lite och se om du kan hitta ett bra hus till mig också.. någonstans vid slutet av regnbågen och ingången till paradiset ;)
2007-11-08

  Lilla My* VIP
Vilken underbar utsikt från den adressen*
Finurlig text!
2007-11-06

  Per Teofilusson
Ja, den var fin! Perspektivet brytes för varje rad. Vardagligt möter det vi inte kan omfamna
2007-11-06

  W.Riter
Hehe...Kul liten text.:-)
2007-11-06

  Markattan
Vilken härligt fantasifull liten pärla! ;o)
2007-11-06

  dalida_bl
* en fin tanke*
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ebbesson
Jessica Ebbesson