Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...men du är sjukare!

För det är du som får mitt ansikte att byta färg,
när du är nära blir det vitt som min benmärg.
När du lägger dina händer på mig blir det blått,
efter de åtskilliga gånger som du mig slått.

Jag kommer ihåg när du våldtog mig den första gång,
jag trodde det var mitt fel för att jag hade varit vrång.
Och när du kallar mig sjuk för lite snor,
känner jag hur hatet i mig allt starkare gror.

Du tänkte väl att lite stryk kunde jag allt tåla,
jag skulle ändå över det med smink måla.
Du är så sjuk som verkligen inte förstår,
att alla hjärtats sår inte övermåla går.




Fri vers av Elin?
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-06 12:01



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Stå upp för dej bruden. Vissa saker kan Aldrig målas över. Det vet du. Bra att du skriver.
2008-01-23

  Just Emotions
gripande.. du skriver så jag ryser.. applåder*
sänder en varm höstkram till dig*
2007-11-06

  Mats Henricson
Ruggig och brutal , en verklighet för en del olycksbarn, en verklighet som aldrig kan accepteras............. Bra nedtecknat !
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Elin?
Elin?