Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stasis

Som att hålla andan,
precis den sortens lugna tryck
(eller tryckande lugn)

Svaret på frågan är
att svaret kräver sin fråga.
Tre djupa andetag
på det fjärde ska det ske...

Jag stirrar mig själv i ryggen.




Fri vers av StGeorge
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-11-06 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StGeorge