Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksgrammatik

rör vid mig så du vet jag blir berörd
(kommatering infogas efter egna preferenser)




Fri vers av StGeorge
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-07 15:01



Bookmark and Share


  Stjärnregn
Fyndigt!
Jag placerade mitt komma efter så =)
Fast hm... mja... jag måste nog återkomma...

Kul!
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

StGeorge