Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla, gör mig varm...!

Fryser jag mer nu kommer jag få en köldskada.
det enda jag vill är att åka hem och bada.
Jag hatar när vintern bara tränger sig på.
kyler ner mig tils jag blir alldeles blå.

Ibland blir kylan så ond att jag gråter,
det känns till och med värre än det låter.
Jag kramar mina fingrar och försöker bli varm,
gömmer dem i insidan av min ärm.

Försökar slappna av och tänka på något annat,
men just nu känns det som att allt har stannat.
Just nu är jag inne i en allvarlig livskris,
jag håller faktiskt på att fysa till is.




Fri vers av Elin?
Läst 354 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-06 15:01



Bookmark and Share


  hero40
Fin och stark dikt med känsla!
Jag hoppas att din is smälter snart!
2007-11-10

  Mats Henricson
Lite förtvivlat , på något sätt, dock en vacker sådan, hur det nu kan vara så.... Jag vill gärna värma dig, det vore en ynnest....
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Elin?
Elin?