Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterkyssar


Det singlar snöflingor
över Vintergatan

Galaxen ligger
stilla inatt

Kanske är det
miljoner stjärnor
som faller?

Och jag tänkte
att jag ville
fånga dem på
min tunga

Spara
önskningar

Att ge till dig

Från läppar med smak
av drömmar




Fri vers av Suzan
Läst 708 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-11-06 20:17



Bookmark and Share


  Quasimodo
En skön smak ger dessa ord som faller lätt som snöflingor mot ansiktet.
2008-09-03

  Alexander Jensen
Mycket fin dikt med vackra ord och formuleringar!
2008-08-12

  Betlehemsstjärnan VIP
Vilken stjärnklar dikt..helt underbar!/B
2008-01-14

  Sadhistory
Åh så vacker
2008-01-08

  isidore
Från läppar med smak
av drömmar


Ja, så kan det vara.
2008-01-08

  issac.a.m
Så underbart...
2007-11-25

  Fredrik Stillesjö
Hej Keyleigh!

En dikt jag verkligen gillar. Från det stora, galaktiska till det mänskligt nära. Hälsar Fredrik
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan