Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vinternatten spelar hon lyra

I vinternattens hårda köld ,när istapparna bildas utav himlens frusna tårar ,då spelar hon lyra med bleka fingrar för alla dem som bor i köldens famn ,för alla dem som är i hungerns grepp ,för alla dem som skulle önska sig en plats i värmen.

I den silverbeströdda vägens närhet ,dansar nattens vackra fe ,för dem som sover under stjärnornas ögon ,för de som är ensamna kvar. Hon vakar över dem så säger man. I vinternattens hårda köld ,när istapparna bildas utav himlens frusna tårar ,då spelar hon lyra ,för de ensamna änglarna ,ja då är hon här hos alla.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 496 gånger
Publicerad 2007-11-06 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~